Samtykke

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne følge deg opp videre. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldene lover og regler når vi behandler opplysninger.

Den informasjonen som gjøres tilgjengelig for oss omfatter generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til, slik som navn, e-postadresse og telefon.

 

Ved å registrere din interesse for prosjektet samtykker du i at den informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for Bygdekanten/Bygda 2.0. Dersom øvrige utbyggingspartnere blir tatt inn i senere byggetrinn av prosjektet, vil informasjonen på tilsvarende måte blir gjort tilgjengelig for disse. Informasjonen vil for øvrig ikke bli delt med andre enn de som er beskrevet i denne erklæringen.

 

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg orientert om utviklingen i prosjektet og slik at selger kan ta kontakt for nærmere oppfølging. Slik oppfølging vil kunne skje per e-post, telefon,nyhetsbrev og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder samt gjennom relevante sosiale medier (Instagram, Google, Facebook m.v). Du vil også kunne bli kontaktet og få informasjon om senere byggetrinn i prosjektet(ene) eller andre prosjekter fra Grønn Fritid.

Informasjonen vil bli lagret frem til ferdigstillelse av siste prosjekt for Bygdekanten/Bygda 2.0. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet som interessent for prosjektet og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon som beskrevet i denne erklæringen. Du vil også når som helst kunne melde deg av nyhetsbrevlisten.

Ytterligere informasjon på hvordan vi behandler personopplysninger finner du i vår personvernerklæring.